Contacteer ons
lily

Telefoonnummer : 13632551784

WhatsApp : +13632551784

lopende band

Sinds zijn verrichting, heeft de fabriek verrichting en beheer in strikte overeenstemming met diverse nationaal beleid en wetten en verordeningen uitgevoerd, die pro-actief, realistisch en innovatief zijn. Terwijl strikt het uitvoeren van het kwaliteitssysteem, organiseert het bedrijf dagelijkse productie in het gehele proces volgens de vereisten van GMPC, om consumenten in verschillende gebieden in de markt voor elk product tevreden te stellen dat wordt goedgekeurd, om de gunst meer van de consument te winnen.

 

Shenzhen Wesson Beauty cosmetics Co.,Ltd fabriek productielijn 0

 

Shenzhen Wesson Beauty cosmetics Co.,Ltd fabriek productielijn 1

Shenzhen Wesson Beauty cosmetics Co.,Ltd fabriek productielijn 2Shenzhen Wesson Beauty cosmetics Co.,Ltd fabriek productielijn 3Shenzhen Wesson Beauty cosmetics Co.,Ltd fabriek productielijn 4

OEM / ODM

De Schoonheidsmiddelenco. van Shenzhenruchen, Ltd is een onderneming die R&D, productie en verkoop integreren. Het specialiseert zich in de productie van middel en high-end make-upborstels, verfborstels, oogschaduwborstels, lippenborstels, en diverse gezichtsborstels en badborstels. En kan OEM/ODM-de diensten volgens de verschillende behoeften van klanten verlenen, en uw eigen merkproducten vervaardigen. Het bedrijf heeft een mooi milieu, en de fabrieken worden ontworpen volgens internationale die normalisatie, met een volledige reeks van de inspectieinstrumenten van het make-uphulpmiddel en productiemateriaal wordt uitgerust. Het strikte beheersysteem van het bedrijf heeft een afdeling van de productontwikkeling, commerciële afdeling, productieafdeling en andere belangrijke afdelingen opgericht. Het bedrijf heeft sterke productiecapaciteit. Het bedrijf heeft hogere make-upingenieurs die bezig zijn geweest met het onderzoek en de ontwikkeling van make-uphulpmiddelen vele jaren, evenals een professionele productietechnologie en een efficiënt team van het productiebeheer. De integriteit, de sterkte en de productkwaliteit van de Schoonheidsmiddelenco. van Shenzhen Ruchen, zijn Ltd erkend door de industrie. De vrienden van alle gangen van het leven zijn welkom om zaken te bezoeken te leiden en te bespreken.

R & D

Shenzhen Wesson Beauty cosmetics Co.,Ltd fabriek productielijn 0